Ångerrätt & bytesrätt

Nedan finner du information om din ångerrätt. Vi hoppas såklart att informationen om varje produkt är såpass utförlig att du slipper returnera något. Meddela därför gärna varför du väljer att returnera produkten så vi kan bli ännu bättre.
Vi accepterar returer mot en returavgift motsvarande fraktkostnaden på 69 kr. Returavgiften dras av från återbetalningen hos Klarna.
Byten till annan storlek eller vara är kostnadsfria.

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda ditt köp inom 14 dagar.

Alla produkter du returnerar måste vara i samma skick som de var när du erhöll dem. Returnerade produkter accepteras inte om de är använda, har fläckar, är tvättade eller om eventuella etiketter är bortplockade.
I det fall en vara inte uppfyller villkoren för retur kommer den sändas tillbaka till dig och ångerrätten eller bytesrätten kan inte tillämpas.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter att du mottagit varan.

Vill du utöva ångerrätten ska du skicka oss ett mejl om ditt beslut att ångra köpet. Uppge ditt ordernummer som du finner i orderbekräftelsen / kvittot vi mejlat dig vid köpet. Saknar du kvittot så kan vi hjälpa dig om du uppger datum för inköp samt för & efternamn. Vi sänder dig sen en returfraktsedel per e-post du kan visa upp hos ett Postnordombud som hjälper dig att skriva ut returfraktssedeln.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Byte
Önskar du byta din vara mot en annan vara eller storlek? Skicka oss ett mejl med önskemål av bytesvara så skickar vi den nya varan samt en returfraktsedel kostnadsfritt.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder ditt köp kommer vi att betala tillbaka betalningen vi fått från dig minus kostnaden för returfrakten. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med att vi mottagit den returnerade varan. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.
Returer accepteras endast med vår returfraktsedel, vilken du erhåller efter kontakt med oss via mejl. Vi ansvarar inte för returer som skett på annat sätt än det vi beskrivit här.